Sell and smile

Első millióm

Sziasztok! Az illendőség kedvéért beköszönök, bár vannak kétségeim, hogy mekkora tömeg fog olvasni, 1 vagy 2 ember? 😀

Rengeteget dolgoztam az augusztus-december viszonylatában, mert kitűztem egy magasabb pozíciót, amiről lecsúsztam. Adogattam el a lakásokat folyamatosan, az sem volt rossz, na de most januárra sűrűsödtek be igazán a dolgok, mert a hónapban már volt egy szerződésem, de jövő héten még HÁROM lesz, és ezzel egy igazán nagy mérföldkőhöz érkeztem, mert több, mint egy milliót fogok hazahozni, ha minden befolyik a hónapban. Tényleg őszintén mondom, hogy nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön ez is. Ahogy azt sem, hogy az is eljön, hogy egy nap kettő elfogadott vételi ajánlatom lesz, azaz egy nap alatt két lakást adok el papírforma szerint. Mindkét lakást egyetlen alkalommal mutattam, és ugyan szerencse is kell ehhez a szakmához, de mindkettőt tulajdonképpen egy mondattal adtam el.

Rekord összegű juti nekem lakás, miután megtudta a vevőjelölt, hogy hol van, hangos budai főúton: – Jöjjön el, nézzék meg, maximum csak időt és energiát veszítenek. – A vevőjelölt meg is kérdezte megtekintésnél, hogy mióta csinálom a szakmát, jólesett, na.

Kiskecó eladása egy mondattal: – Utánanéztem, ebben az árkategóriában 1-2 lakásunk van csak, az ingatlan.com-on is megnéztem, hasonló a felhozatal a kilencedik kerületben, ha Önök nem veszik meg, más fogja hamarosan. – A vevő nem is mert nagyon alkudni, még alacsonyabb áron is jók lettünk volna. A tulajnak mondtam, hogy olyan két héttel számoljon, hogy eladom, annyi idő alatt szoktam a garzonokat, és hogy jó kezekben lesz nálam. Vételi aláírásánál olyan cuki volt, aszondja, hogy meglepődött, hogy ilyen gyors voltam, mondtam, azért én is. 😀

Aztán már csak egy hét és húzok Barcelonába egyedül, az utazás tényén túl azt várom a legjobban, hogy át lesz irányítva a telefonom. Vettem egy milc fényképezőgépet, hogy szép fotókat lőhessek már kinn, plusz az új gép a munkámba is egy befektetés, hogy még jobb képeket tudjak csinálni. És marha jó érzés, hogy kinéztem, és nem kellett gondolkodnom rajta, hogy megvehetem-e, két nap alatt kitaláltam, hogy akkor veszek és megvettem. Hihetetlenül jó érzés.

Idei egyik célom az, hogy eljussak legalább négy tréningre az irodaikon túl, január első hetében voltam is egy zseniális kétnapos képzésen, alig akartunk eljönni. 

Ja! Szerintem arról volt szó, hogy problémáim voltak a régi főnökömmel, így az irodatulaj lett a főnököm még tavaly május magasságában, nu, azóta a volt főnököm is már csak szimpla mezei tanácsadó, le lett fokozva. Hiába na, az élet igazolta, hogy nem velem volt az igazi probléma. És persze látja az eredményeim ő is, remélem, némi önkritikát gyakorolt, valószínűleg igen.

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!